MUŞ / MERKEZ - Gazi İlkokulu

Mrt

MUŞ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ, MADDE BAĞIMLILIĞI KAPSAMINDA NARKOREHBER POLİS MEMURU GÖZDE DORUK TARAFINDAN OKULUMUZ VELİLERİNE, PERSONELLERİNE VE ÖĞRETMENLERİNE YÖNELİK FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLMİŞTİR.

Mrt

Düzenlenen törende okul müdürümüz Cevdet ARĞUN, Okulum Temiz Belgesi'ni aldı.

Kas

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Değerli öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Enver KIVANÇ, okulumuzda Özel eğitim sınıfları ve Halk Eğitim Kurslarını ziyaret ederek, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle bir araya geldi.

Ara

Okulumuzda yapılan 40 Hadis Yarışmasında birinci olan öğrencilerimiz ile deneme sınavı sonucunda dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Kas

4/A SINIFI ÖĞENCİLERİ, BUGÜNDE DÜNÜ ÖZLEMLE ANMAK VE GEÇMİŞTEKİ YAŞANTILARIMIZIN İZLERİNİ SUNMAK AMACIYLA MİLLİ KÜLTÜR ÖGELERİNDEN OLUŞAN NOSTALJİ SERGİSİ DÜZENLEDİ.

SERGİYE VELİLERİMİZİN KIYMETLİ HATIRALARI EŞLİK ETTİ.

Kas

Fen Laboratuvarı uygulamaları, öğrencilerimizin laboratuvar araç-gereçlerini kullanma becerilerini geliştirerek fen bilimleri ile ilgili kavramları yaşayarak öğrenmelerini sağlıyor.

May

"Aydınlık Yarınlara Kitap Okuma Yarışması'nda dereceye giren öğrencilerimiz Berfin Ebrar Işık ve Muhammed Bilal Şavlı'ya ödülleri verildi.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Öğrencilerin  depreme ne kadar hazırlıklı olup olmadığı test edildi.

Ara

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZİN RESİM VE ŞİİRLERİNDEN OLUŞAN 15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETEMIZ.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızda ayrılışının 83'üncü yıl dönümünde rahmet ve saygıyla anıyoruz.