MUŞ / MERKEZ - Gazi İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenimizde şiirlere, gösterilere ve çeşitli yarışmalara yer verildi. Tören sonunda yarışmaları kazanan öğrenci ve sınıflarımıza ödülleri verildi. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okul Müdürümüz Cevdet ARĞUN yaptığı çalışmalardan dolayı Üstün Başarı Belgesi almaya hak kazanmıştır.

Mrt

1-7 MART DEPREM HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA, ÖĞRENCİLERİMİZDE DEPREM BİLİNCİNİN OLUŞTURULMASI VE DEPREME KARŞI HAZIRLIKLI OLUNMASI AMACIYLA TATBİKAT GERÇEKLEŞTİRİLDİ. ÖĞRECİLERİMİZİN PLANLI BİR ŞEKİLDE TAHLİYESİ, ACİL TOPLANMA ALANINA TOPLANILMASI VE SÜRECİN DEĞERLENDİRİLMESİYLE TATBİKAT SONLANDIRILDI.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında sınıflarımız çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiler.

Ock

Ara

Okulumuzda öğrencilerimizi yerli mallarına yöneltmek, tutumlu olma konusunda bilinçlendirmek amacıyla Yerli Malı Haftasını tüm okul olarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte kutladık.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebeti ile özel eğitim sınıfı öğretmenleri, öğrencileri ve okul müdürümüzün de katılımıyla, günün anlam ve önemine özel etkinlik yapıldı. Bu anlamlı farkındalıktan ötürü öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve Şehit Öğretmenlerimizi saygı, minnet ve özlemle anarken, nesilleri ışığıyla aydınlatan tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin temelini atan büyük mimar; bize azmi, cesareti ve onuru öğreten, bugün sahip olduğumuz her şeyin yolunu açan, çağdaşlığın sembolü Mustafa Kemal ATATÜRK'ün sonsuzluğa göçüşünün 85. yıldönümü. Onun 1938'de bir 10 Kasım sabahı sona eren maddi hayatı, şimdi yüreklerimizde ve beyinlerimizde birer Mustafa Kemal ideali olarak yaşıyor.

Saatler 9'u 5 geçe insanlık ve vatan sevgisiyle dolu, koca bir yürek durdu ama saatler durmuyor, dünya dönüyor. Esas olan o ruhu yaşamak ve yaşatmaktı.

Ölümünün 85. yılında Büyük Önder'imizi saygıyla anıyoruz.

MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE TÜM HAYATLARI BOYUNCA BAŞARILAR DİLİYORUZ.